خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

جلسات مجلس مجازی می‌شود؟

گودرزی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس با رد ادعای تعطیلی مجلس، تأکید کرد که در هفته‌های اخیر کمیسیون‌ها، نشست‌های تخصصی و فعالیت‌های نظارتی نمایندگان ادامه داشته است. وی همچنین از برنامه مجلس برای اصلاح آیین‌نامه با هدف امکان برگزاری جلسات حتی به‌صورت مجازی در شرایط خاص خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۲۲ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 13
کد خبر: ۳۱۳۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، عباس گودرزی، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه تعبیر «تعطیلی مجلس» نادرست است، گفت: بیان اینکه مجلس تعطیل بوده، در حق خانه ملت جفا است؛ چرا که کمیسیون‌ها، نشست‌ها، جلسات کارشناسی و فعالیت‌های نظارتی نمایندگان در این مدت به‌صورت مستمر ادامه داشته است.

گودرزی در برنامه تهران ۲۰ اظهار کرد: برای ازسرگیری کامل روند قانون‌گذاری برنامه‌ریزی شده و علاوه بر طرح‌هایی که در نوبت بررسی صحن قرار دارند، اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس نیز در دستور کار است تا در صورت نیاز، امکان برگزاری جلسات مجلس حتی در بستر مجازی فراهم شود.

وی با اشاره به توقف برگزاری جلسات علنی گفت: هرچند صحن مجلس در مقطعی تشکیل نشد و این موضوع روند قانون‌گذاری را با وقفه مواجه کرد، اما فعالیت‌های مجلس متوقف نشده بود و کمیسیون‌ها و بخش‌های نظارتی به کار خود ادامه دادند.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس همچنین تأکید کرد: اراده نمایندگان بر این است که روند قانون‌گذاری با سرعت بیشتری دنبال شود و همان‌گونه که امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید داشته‌اند، قانون‌گذاری و نظارت با کار و ابتکار مضاعف تقویت و تعمیق شود.

کلمات کلیدی: مجلس گودرزی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار